HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
41 40 30 40
543862194_green_dot_logo-2

Hyllereoler

En hyllereol, eller småvarereol, er laget for oppbevaring av mindre varer. Hos Reolfag kan du få hyllereoler som tåler fra 150 til 250 kg. Vi tilpasser hyllereolene til deg, med det du trenger av tilbehør. Disse reolene kan du fint montere på egen hånd – uten for mye verktøy!

Fleksibel lagring av småvarer

Gode systemer for oppbevaring er viktig på arbeidsplassen. Med funksjonelle løsninger kan du ha kontroll på hvor du har ulike gjenstander til enhver tid. Da slipper du å bruke tid på leting, og kan jobbe mer effektivt.

Med hyllereoler har du en prisgunstig måte å oppbevare smågods på. Dette er frittstående hyller som er mindre enn palle- og grenreoler. De passer dermed godt til mindre rom.

Småvarereoler brukes blant annet til oppbevaring av:

  • Kontorrekvisita/smårekvisita
  • Verkstedutstyr
  • Arkiv
  • Andre småvarer

Du kan få mange smarte løsninger

Alle bruker småvarereoler – enten det er i et arkiv, på nærlager, ute i butikken eller på verkstedet. Reolene kan stå selvstendig eller monteres på mobile vogner. 

Visste du at hyllereoler også kan brukes som understøtter til mesanin? En mesaninløsning kan hjelpe deg med å utnytte området enda bedre.

Skal du lagre større varer? Les om hele vårt tilbud innen reoler her.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre hyllereoler, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Solide hyllereoler med mange tilpasningsmuligheter

Hyllereolene våre kan utformes på mange ulike måter, både når det kommer til dimensjoner og tilbehør. Hos oss kan du få hyller som tåler fra 150 til 250 kg. Vi har lagerført dybde fra 30 til 60 cm, og du kan velge mellom 2,10 og 2,50 m høyde.

Vi har lagerført galvanisert stål, som er enkelt å holde rent. Dersom du ønsker hyllereoler i en spesiell farge, kan vi også levere dette.

Få tilleggsutstyret du trenger

Vi skreddersyr våre småvarereoler til deg ved å inkludere det du trenger av tilleggsutstyr. Med riktig tilbehør kan du lagre varene dine på en måte som er optimal for deg og din virksomhet. 

Du kan velge blant et bredt utvalg av tilleggsutstyr:

  • Dørseksjoner
  • Tette gavler: sikrer at ingenting faller gjennom reolen
  • Skilleplater
  • Mobile vogner: gjør det enkelt å flytte reolene fram og tilbake
  • Plastbokser/kasser: ypperlig for sortering av småting, som skruer

En løsning som er enkel å montere

Hyllereolene våre er forholdsvis lette, og det skal være enkelt å montere dem dersom du følger instruksjonene. Har du behov for å justere høyden på hyllene etter en stund, så kan du også gjøre dette uten hjelp av montør.

Dersom du likevel ønsker hjelp til montering, kan Reolfag sin montasjestab selvsagt bistå. Monteringen går som regel litt raskere når du får hjelp fra oss.

Reolfag – den lille industrigiganten

Reolfag har bred erfaring med industri- og lagerinnredning i Norge og utlandet. Vi har salgskontorer og forhandlere i hele landet, og står klare til å bistå med gode  løsninger for lagring og oppbevaring. Ingen utfordring er for stor eller for liten for oss – ta kontakt for en prat!

Kjente merkevarer

Reolfag har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Reolfag har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Reolfag er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Reolfag har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative