HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
41 40 30 40
543862194_green_dot_logo-2

Verkstedreoler

Trenger du reoler til verkstedet ditt? Da kan vi anbefale noen robuste verkstedreoler! Våre verkstedreoler er kraftige og tåler tung belastning – perfekt for oppbevaring av tyngre gjenstander på verkstedet. Tilpass dine verksted reoler med det du trenger av skuffer, hyller eller dører for optimal funksjonalitet.

Kraftige reoler til ditt verksted

En verkstedreol er kraftigere og tåler mer belastning enn en vanlig småvarereol. Hyllene på reolen tåler tyngre vekt fordi de er betraktelig tykkere. På en verkstedreol kan du faktisk lagre opptil 400 kg – på én hylle! Dessuten er verksted reoler litt dypere, noe som gir deg god oppbevaringsplass.

Tyngre utstyr krever solide oppbevaringssystemer. På et verksted lagrer man gjerne det meste av smådeler og verktøy i småvarereoler, men en verkstedreol er et ypperlig supplement for lagring av det tyngste utstyret.

Skap orden på verkstedet

Få ting er mer irriterende enn å bruke tid på å lete etter redskapet du trenger for å gjøre jobben din. Ofte kommer du deg ikke videre uten det du leter etter, og arbeidet kan da bli meget ineffektivt. Med gode oppbevaringssystemer kan jobben gjøres raskere – og man spares for mye irritasjon.

Verksted reoler hjelper deg med å få orden på verkstedet. Legg verktøy, reservedeler og andre tunge objekter i verkstedreolen, og se at jobben din blir lettere.

Verkstedreoler

Verkstedskap6
Industrihylle med oppbevaring
Verkstedskap4
Stålhylle1
Stålhylle3

Legg til skuffer, hyller eller dører

Reolfag leverer verkstedreoler som kan tilpasses etter dine ønsker. Med forskjellig tilleggsutstyr kan du skreddersy dine verkstedreoler slik du vil. Du kan få verksted reoler med praktiske uttrekksskuffer eller uttrekkshyller. Kanskje ønsker du noen låsbare dører som hindrer uvedkommende i å få tak i tingene dine?

Hos oss kan du også få verkstedreoler med perforerte plater i ryggen. Denne løsningen lar deg blant annet henge utstyr i ryggen – en praktisk måte å utnytte hele reolen på. Et annet alternativ er våre praktiske verktøybur for oversiktlig oppbevaring av verktøy. Du har mange muligheter til å tilpasse dine verkstedreoler.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre verkstedreoler, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Eksperter på verkstedinnredning

Reolfag leverer verkstedinnredning til noen av landets største aktører. Vi vet at det ofte er trangt om plassen på verkstedet. Det er viktig at innredningen optimaliseres slik at lokalet utnyttes best mulig. Vi hjelper deg gjerne med innredning til ditt verksted!

Vi legger stolthet i å levere produkter som har høy kvalitet og tåler røff behandling. Med en kombinasjon av blant annet verkstedreoler, verkstedskap og arbeidsbenker, skaper vi en funksjonell innredning til ditt verksted.

På verksted har man gjerne tungt verktøy, reservedeler og utstyr. Dersom dette ikke lagres på riktig måte, kan det skje ulykker. Vi i Reolfag har stort fokus på sikkerhet når vi jobber for våre kunder. Vi leverer europeisk produserte verkstedreoler, laget i henhold til de gjeldende standardene. Med verkstedinnredning fra oss blir lagringen både trygg og anvendelig.

Les mer om hvordan vi kan tilpasse innredning til verksted.

Reoler til ESD-miljøer

Reolfag er en ledende aktør på ESD-utstyr i Norge. ESD (elektrostatisk utladning) oppstår når to elektrisk ladede objekter kommer i nær kontakt med hverandre. Vi har lang erfaring som leverandør av ESD-tilpassede produkter, noe som har gitt oss bred kunnskap på området. Vi er stolte av å kunne levere et bredt spekter av produkter som oppfyller kravene i standardene ESC-61340-5-1.

Hos oss kan du få verkstedreoler med ESD-beskyttelse. Med ESD-beskyttelse føres strømmen bort fra reolen på en kontrollert måte, og man unngår gnister. Verken verkstedreol, utstyr eller mennesker blir skadet.

Les mer om vårt ESD-arbeid.

Vi har også solide verkstedskap

I Reolfags brede sortiment av innredning til verksted finner du også et utvalg av praktiske verkstedskap, eller materialskap. Våre solide stålskap kan dessuten brukes på lager, i produksjon og andre aktører som trenger skap med industrikvalitet.

Våre populære blå og grå verkstedskap fås i høyder på 1 og 2 meter. Vi leverer både standardskap med fire hyller og skap skreddersydd til kundens behov. Du får skap med tette dører eller pleksiglass. Disse skapene er selvfølgelig låsbare.

Få rådgivning over tid

Reolfag ønsker å gi våre kunder mer enn kun god innredning. Hos oss får du en rådgiver som gjerne gir deg supplering over tid. Har du et kontinuerlig samarbeid med oss, kan vi gjøre tilpasninger på innredningen på senere tidspunkt. Slik sikrer vi at alt fungerer som det skal til enhver tid!

Kjøper du reoler av en useriøs aktør, risikerer du å ende opp med mangler. Få dine verkstedreoler levert av oss, og vær trygg på at alt er i orden. Vi stiller deg de viktige spørsmålene, slik at du får det du trenger av verkstedreoler og tilleggsutstyr til ditt verksted.

Årlig reolkontroll

Én gang i året gjennomfører Reolfag reolkontroll for våre kunder, i henhold til NS

EN-15635:2008. Vi sender alltid sertifisert personell for å utføre kontrollen. Med reolkontroll kan man effektivt avdekke og forebygge skader på innredning, varer og personer.

Etter gjennomført kontroll, lager vi en grundig rapport som beskriver reolanleggets tilstand, hvilke tiltak som må gjøres og hva det vil koste. Rapporten inneholder i tillegg forslag til prioriteringer. Vi bruker et fargekodesystem med grønt, gult og rødt nivå – der rødt nivå bør utbedres omgående.

Her kan du lese mer om reolkontroll.

Hvorfor velge Reolfag?

Reolfag er en landsdekkende kjede med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Gjennom flere år har vi markert oss i små og store prosjekter, og sammen har vi over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning i både inn- og utland. Snakk med oss, så finner vi sammen de optimale løsningene – enten du skal bygge nytt, flytte eller utvide dagens areal.

Kjente merkevarer

Reolfag har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Reolfag har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Reolfag er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Reolfag har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative