HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
41 40 30 40
543862194_green_dot_logo-2

Hyller og reoler

Reolfag har et bredt utvalg av hyller og reoler som møter dine behov når det kommer til størrelse, vekt og funksjon. Med ulike typer hyller og reoler kan vi skape gode lagringsløsninger for deg – enten du skal lagre småvarer eller store paller med gods. Det er et hav av muligheter, og vi skreddersyr innredningen til ulike bedrifter i ulike bransjer.

Reoler

Reoler er svært allsidige, og kan brukes til å lagre alt fra stålrør til bildekk. Reolfag tilbyr et bredt utvalg av reoler med ulike størrelser, vektklassifikasjoner og funksjoner.

Pallereoler

På pallereoler kan man lagre alle typer pallegods, og hos oss får du reoler som tåler 300-1500 kg per pall. Vi har både kortsidehåndterte og langsidehåndterte pallereoler, og skreddersyr gjerne reolene etter dine behov. Mobile pallereoler, dypstablingsanlegg, gjennomløpsreoler, innstikkreoler og reoler med uttrekksrammer er noen av de praktiske funksjonene du kan få.

Her kan du lese mer om våre pallereoler.

Grenreoler

Grenreoler brukes primært til lagring av langgods, som helikopterrotorer, flaggstenger og materialpakker. Disse kan plasseres både utendørs og innendørs, etter behov. Hos oss får du 100 % spesialtilpassede grenreoler, laget på bestilling. Dybde, høyde og antall armer på reolen er noe av det du kan velge når du kjøper grenreoler fra Reolfag.

Her kan du lese mer om våre grenreoler.

Dekkreoler

En dekkreol brukes til lagring av bildekk. Reolfag tilbyr dekkreoler for både stående og liggende dekklagring. Hos oss får du dekkreoler som egner seg godt for kompakt lagring, der varene komprimeres slik at lagringsplassen utnyttes på best mulig måte.

Les mer om våre dekkreoler her.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre hyller og reoler, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Hyller til industri

Trenger du et oppbevaringssystem for mindre varer? Hos oss får du stabile industrihyller som egner seg ypperlig for dette! Vi har både frittstående og vegghengte hyller til industri.

Småvarereoler

En småvarereol er en frittstående hylle som er laget for oppbevaring og lagring av mindre varer. Hos oss får du et bredt spekter av småvarereoler som tåler fra 150 til 250 kg. Størrelsen gjør at slike industrihyller egner seg godt for mindre rom. Småvarereoler benyttes typisk i arkivrom, til lagring av smårekvisita, på verksted og lignende. Med tilbehør som plastbokser, lokk og etiketter kan du få et ryddig system der du har full oversikt til enhver tid.

Her kan du lese mer om våre småvarereoler.

Vegghyllesystemer i stål

Reolfag leverer allsidige hyllesystemer som er perfekt til oppbevaring av varer og utstyr. Dette er solide hyller som er laget av stål. Du kan plassere hyllene på vegg eller ha dem som frittstående enheter. Systemet er modulbasert, hvilket betyr at du selv velger de delene du ønsker å ha på din hylle. Velg mellom moduler som vanlige stålhyller, trådhyller, laminathyller, perforerte hyller, skohyller, garderobestenger, opphengsskinner til plastbokser, perforerte verktøyplater til arbeidsplasser og mer. Dette er dessuten et svært prisgunstig alternativ!

Les mer om våre hyller til industri her.

Hyller og reoler tilpasset dine behov

Det er et hav av muligheter når det kommer til innredning med hyller og reoler. Det finnes ikke én type hylle eller reol som egner seg for alle formål. Derfor er det viktig med en samarbeidspartner som har bred kompetanse på feltet.

Vi i Reolfag har erfaring med å håndtere alle typer varer – fra tøyruller og smårekvisita til stålprofiler og ferdig produserte båter. Dermed har vi god kunnskap i bunn når vi skal ta fatt på dine unike problemstillinger. Vårt mål er å tilby eksepsjonell service til deg som kunde. Vi skreddersyr og optimaliserer din innredning, slik at ditt sluttprodukt blir best mulig. Med ulike hyller og reoler klarer vi å løse de fleste utfordringer. Våre hyller og reoler kan tilpasses på ulike måter, mye avhengig av hvilken type hylle eller reol det er snakk om. For eksempel kan vi levere produkter i de aller fleste farger.

Sikre løsninger som skaper trygghet

Reolfag har fokus på sikkerhet når vi jobber for våre kunder. Vi vet hva som er viktig når det kommer til sikkerhet knyttet til hyller og reoler. Reolfag leverer europeisk produserte reoler som er laget i henhold til de gjeldende standardene.

Det er viktig at du får hyller og reoler som har de funksjonene du trenger, slik at lagringen blir sikker og funksjonell. Reolfag har bred erfaring med innredning for ulike bransjer. Dermed vet vi hvilke hyller og reoler du trenger for oppbevaring av ulike typer varer. I tillegg sørger vi selvfølgelig for at vår innredning monteres på en sikker måte.

Videre har vi tilleggsutstyr til pallereoler, som påkjøringsvern, pallestopp og rassikring. Med disse produktene blir lagringen enda mer sikker, og personer som beveger seg rundt i lokalet kan føle seg enda tryggere.

Les mer om det vi tilbyr av tilleggsutstyr til pallereoler her.

Langsiktig samarbeid

Reolfag ønsker å ha langsiktige samarbeid med våre kunder, ideelt over flere år. Som din partner kan vi hjelpe deg med innredning som optimaliserer lagringen og gir deg mulighet for å selge mer. Vi jobber så klart alltid for å gi deg de beste løsningene ved første møte, men vi kan også tilpasse innredningen senere. Dette kan være aktuelt blant annet dersom vi oppdager at det finnes løsninger som vil være mer gunstige for deg. I tillegg tilbyr vi blant annet kursing, der vi trener opp brukeren av lageret.

Som et sikkerhetsfremmende tiltak gjennomfører vi reolkontroll hos våre kunder én gang i året, i henhold til NS EN-15635:2008. Kontrollen utføres av sertifisert personell. Etter kontrollen lager vi en grundig rapport som beskriver reolanleggets tilstand, hvilke tiltak som må gjøres og hva det vil koste. I tillegg inneholder rapporten forslag til prioriteringer.  Risikoanalyse er pålagt for ethvert lager, men vårt mål er å gjøre reolkontrollen til et verktøy som gjør mer enn å kun ivareta loven. Reolkontrollen er et effektivt tiltak for å forebygge skader, både på innredning, varer og personer. Situasjonen for de ansatte kan bedres og varesvinn kan reduseres. Det kan vi kalle en vinn-vinn-situasjon!

Her kan du lese mer om reolkontroll.

Reolfag – den lille industrigiganten

Reolfag er en kjede med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Gjennom flere år har vi markert oss i små og store prosjekter, og sammen har vi over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning i både inn- og utland. Skal du bygge nytt, flytte eller utvide dagens areal? Snakk med oss, så finner vi sammen de beste løsningene. Vi passer på at innredningen blir optimalisert og skreddersydd til dine behov.

Kjente merkevarer

Reolfag har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Reolfag har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Reolfag er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Reolfag har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative