HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
41 40 30 40
543862194_green_dot_logo-2

Dypstabling

Et dypstablingsanlegg plassutnytter opp til 80% av ditt lager. Dette er et godt valg dersom du lagerfører store mengder paller av samme varetype. Reolfag leverer dypstablingsreoler med ønsket høyde og dybde. Hos oss kan du også få shuttle-løsning for økt tilgjengelighet.

Dypstabling for kostnadseffektiv lagring

Dypstabling er en kostnadseffektiv måte å lagre store mengder varer. Reolfag kan levere reoler tilpasset med den vekt og størrelse du ønsker, slik at du får løsningene du trenger for effektiv lagring.

Det er viktig å være klar over at dypstablingsanlegg ikke er fleksible. Reolen vil ta opp like mye plass, uavhengig av hvorvidt du bruker den eller ikke. Ønsker du større fleksibilitet, kan vi anbefale andre løsninger.

Slik fungerer dypstablingsreoler

I dypstablingsreoler stabler man paller etter FILO-prinsippet: de første som settes inn i reolen er de siste som hentes ut. Varehenting foregår med truck, som kjører inn i løpene for å hente varer. Her er kravet til valg av riktig truck stort, for optimal logistikk. Av sikkerhetsmessige årsaker plasserer vi en styreskinne som trucken kjører etter på gulvet. Man unngår dermed at trucken kjører inn i sidene på reolen. I tillegg til å redusere skader, forenkler dette varehåndteringen.

Pallene lagres på langsiden, og riktig truck er derfor svært viktig. Du kan riktignok også velge å bruke en robot/shuttle til henting av varer i dybden.

Praktisk shuttle-løsning

Shuttle er en satellittløsning som automatiserer varehenting i dybden. Med dette beholder du fordelene du får med den store dybden, samtidig som varenes tilgjengelighet økes fordi du slipper å tømme hele anlegget for å få tak i det som ligger innerst. Velger du å bruke shuttle, må du ha et noe høyere anlegg.

En stor fordel med shuttle er at du kan lagre ensartede varer i dybden per nivå, mens du uten shuttle lagrer i både dybde og høyde.

Kontakt oss for å gjøre en avtale

Vi i Reolfag ønsker å gi deg som kunde reolene og tilbehøret du trenger. Vi analyserer ditt areal for å avgjøre hvordan det kan utnyttes best mulig. Kontakt oss gjerne for en prat om lagring i dypstablingsanlegg og andre løsninger!

Hvem trenger dypstablingsanlegg?

Denne måten å lagre på, egner seg godt dersom du har store antall identiske varer som du ikke trenger å ha umiddelbart tilgjengelig. Varegrupper kan spenne fra for eksempel fisk til toalettpapir og grillkull.  

Ønsker du å hente ut varene som befinner seg innerst i et slikt anlegg, må du tømme hele reolen. Dermed anbefaler vi at du velger en annen løsning, som gjennomløpsreoler, dersom du har datomerkede varer.

Årlig reolkontroll

Du er forpliktet å ha en fortløpende kontroll av dine reolsystemer. Reolfag utfører reolkontroll hos våre kunder årlig. Da sjekker vi statusen på reolene, og ved eventuelle feil og mangler kommer vi med anbefalinger til utbedring.

Hvorfor velge Reolfag?

Reolfag er eksperter på innredning til industri og lager, og har salgskontorer og forhandlere i hele landet. Vi har dyktige fagfolk med til sammen over 100 års erfaring. For oss er ingen prosjekter for små eller for store; vi trives med å løse alle utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring. Kontakt oss for å få innredning skreddersydd etter dine behov.

Kjente merkevarer

Reolfag har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Reolfag har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Reolfag er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Reolfag har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative